+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Hotel Astoria Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 142 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

ostatní, 25.9.2022

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Personál i prostředí bylo bez chyb.

  • Procedury i prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Astoria odpověděl na tuto recenzi.
Vedení hotelu Vám děkuje za Vaše hodnocení. Velice si toho vážíme. Spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou. Těšíme se na Váš příští pobyt.

Anonym

dospělý pár, 17.9.2022

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.9.2022

Hl.m.Praha

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Bartošová

jednotlivec, 2.9.2022

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Přeji hezký den, pobyt ve vašem hotelu byl úžasný a Jáchymov je příjemné město. Jana Bartošová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 31.8.2022

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme nadmíru spokojeni ubytování výborné,restaurace-jídlo výborné pochvala kuchyni ,obsluha příjemná a ochotná,personál hotelu příjemný a ochotný.Bazén a sauna nádhera byli jsme unešeni.Procedury profesionální.Zlepšil bych informovanost vyžití v této lokalitě.Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Astoria odpověděl na tuto recenzi.
Vedení hotelu Vám děkuje za Váš čas a hodnocení Vašeho pobytu u nás. Zpětná vazba od klientů je pro nás důležitá a velice si toho vážíme. Těšíme se na Váš příští pobyt, neboť spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou.

Igor Broukal

dospělý pár, 26.8.2022

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Ubytování krásné, stravování super, personál ochotný.

  • Hotelový pokoj by určitě zasloužil o jednu hvězdičku více. Vše prostorné, dobře vybavené.

  • Neočekávaně jeden den zavřela hotelová restaurace, vydávala pouze zaplacené jídlo, ale nebylo možné dokoupit nápoje.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Astoria odpověděl na tuto recenzi.
Vedení hotelu Vám děkuje za Váš čas, který jste věnovali hodnocení Vašeho pobytu. Zpětná vazba je pro nás důležitá a velice si toho vážíme.
Situaci jsme prověřili a jednalo se bohužel o náhlý personální problém, za což se velice omlouváme. Věříme, že Vás bude u nás moci opět přivítat.

Anonym

dospělý pár, 17.8.2022

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Pobyt v hotelu se nám líbil. Ochotný a milý personál, dobré jídlo.

  • Líbil se nám výhled z restaurace na skálu a vodopád.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.8.2022

Hl.m.Praha

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 12.8.2022

Hl.m.Praha

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 9.8.2022

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Do Jáchymova jezdím ráda už 10 let .S.nabídkou jsem spokojená a využívám ji i se svými přáteli.

  • Kulturní nabídky a lesnaté okolí k procházkám.

  • Že je kino zavřené. Že Radonkova karta mi platila jen na Curie.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.8.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Klid a pohoda. Prostě relax.

  • Vysoké ceny v minybaru.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Zlámala

dospělý pár, 18.7.2022

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pobyt byl v hotelu Radium Palace.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Astoria odpověděl na tuto recenzi.
Vedení hotelu Vám děkuje za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení Vašeho pobytu u nás, velice si toho vážíme. Těšíme se na Váš příští pobyt.

Petr

rodina s malými dětmi, 8.7.2022

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásný hotel přímo v centru lázní a Vysoká úroveň služeb za příznivou cenu PM Praha

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš

dospělý pár, 7.7.2022

Poděbrady Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra Zánová

jednotlivec, 6.7.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Prostorný a čistý pokoj.

  • Kuchyně

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Evženie Maříková

dospělý pár, 11.6.2022

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta Cibulková

skupina přátel, 31.5.2022

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Chybí pozornost na pokoji při zahájení pobytu. Feny by mohly být nainstalovány přímo v samotných koupelnách, někdo je může používat častěji, i v průběhu dne (příchod z bazénu apod).

  • Úžasný personál v jídelně.

  • V recepci chybí zázemí pro posezení více lidí. Chybí dáreček (pozornost reklamní), např. taška s logem, mini víno, mýdlo apod.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Hotel Astoria odpověděl na tuto recenzi.
Vedení hotelu Vám děkuje za hodnocení Vašeho pobytu. Vašimi připomínkami se budeme zabývat neboť spokojený host je pro nás vždy největší odměnou.

Anonym

jednotlivec, 19.5.2022

Hl.m.Praha

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 20.4.2022

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdena Cechova

jednotlivec, 17.4.2022

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velká spokojenost

  • Vše bylo na jedničku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Astoria odpověděl na tuto recenzi.
Vedení hotelu Vám touto cestou děkuje za Váš čas a hodnocení Vašeho pobytu u nás. Spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou. Těšíme se na Váš příští pobyt.